...
Samarbeidstanker

 

Psykologspesialist Trine Kjellmo og jeg jobber med å tilby undervisning og kursinnhold om «REPERASJON I RELASJON».

Traumatiske erfaringer har alvorlige konsekvenser for et menneskes liv og helse. Det påvirker vår nevrobiologi og gir ettervirkninger både psykisk og fysisk.

Hvordan forstår vi disse ettervirkningene og hvordan kan vi bruke denne forståelsen på en god måte? Hva trenger mennesker med traumatiske erfaringer fra oss hjelpere? Hva fordrer det av oss personlig og av den terapeutiske relasjonen? Trine Kjellmo og Siri Sebastian Christensen er begge fagpersoner med lang erfaring fra traumefeltet. Siri Sebastian har også tidligere vært i traumebehandling hos Trine Kjellmo. Sammen har de gjort seg mange erfaringer og refleksjoner gjennom den terapeutiske prosessen og i ettertid. De vil dele av sine erfaringer og kunnskap med særlig fokus på betydningen av den terapeutiske relasjonen i helingsarbeidet med den traumatiserte. Siri Sebastian bruker også musikk i sin formidling. Traumeteori, erfaringer, refleksjoner, samtaler og kunstneriske uttrykk vil fylle kursinnholdet.

Høsten 2018 deltok vi på arrangementet "Kjærlighet som medisin - om å bli sett i psykiatrien" i Kulturkirken Jacob i Oslo. Link til den finner du her

Trine Kjellmo er spesialist i klinisk voksenpsykologi og har mange års erfaring fra offentlig psykisk helsevern og privat praksis. Som psykologspesialist har hun lang og bred erfaring fra arbeid med en rekke ulike vansker som traumatiske erfaringer, angst, depresjon, livskriser, par- og familieproblemer, relasjonelle vansker, tap og sorg, selvtillitsproblemer, sinneproblematikk m.m.


 

   
    Eies av: Siri Christensen AS. Hestenga 12, 2320 FURNES. Tlf: 916 49 751
E-post: sichrist1@hotmail.com Org.nr: 813.522.322